HTML

Hogyan kezdjem

2010.02.15. 17:05 :: Fodormenta

Az első terv : megnézni az IMDB top 250 filmjét.  http://www.imdb.com/chart/top
Aki szereti a filmeket az ismeri az Intrenet legnagyobb filmes adatbázisát ahol több milló felhasználó álltal értékelt sok millió film, sotozat és színész adatait lehet megnézni (még a Barátök közt is ott van). Ez egy elés sovány leírás, de a lényeg az benne van. Szóval ezt a 2010.02.15.-én ételben lévő listát fogom megnézni a párommal. Persze van olyan amit már láttam, meg olyan is amit nem nagyon akarok megnézni (befordítós depi drámák), de megpróbálom mindet megnézni és írni róluk egy pár sort. Érdekes lesz.

Az első film A vándorló palota (Hauru no ugoku shiro), egy japán anime lesz - ebből látszik hogy a végéről kezdem - ami biztos jó lehet. Nem vagyok anime junkei, de azt jól tudom hogy egyediek, furcsák és nagyon érdekesek a japán dolgok.

Magamról - ha valakit érdekel - 27 év körülüli átlag alatti dunára néző férfi vagyok, és nem túl jó író, de majd belenövök.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi movie imdb top 250

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr191760697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása