HTML

249. Szigorúan Piszkos ügyek (2002)

2010.04.08. 17:38 :: Fodormenta

Ha valaki nem látta a Tégla című filmet akkor ne is nézze meg mert erről a filmről van koppintva. Nem vicc, de az amcsi változat sem rossz, sőt a listán is szerepel majd az 50.dik hely körül. A kínai verzió szerintem hatásosabb a hangulat miatt, bár mint mozi film be kell hogy valljam a remake viszi el a pálmát.
A film a maffiába és a rendőrségbe beépült két tégla különös párharcáról szól, és nem tudják egymásról hogy ki kicsoda. Versenyfutás folyik a jó és a rossz között hogy megtalálják saját besúgójukat, és ez elég izgalmasra és fordulatosra sikerült.
A szigorúan piszkos ügyeknek van 2. és 3. része is de ezeket még nem néztem meg (nincsenek a listán), de valószínűleg azok sem lehetnek sokkal rosszabbak. Ha valaki szereti a pörgős maffiás krimit annak nagyon fog tetszeni de igazából bárkinek melegen ajánlom. Jó film.

 

Imdb: 8.1/10   33,576 votes

saját: 7.5/10

Trailer

Szólj hozzá!

Címkék: film mozi krimi maffia movie imdb top 250

A bejegyzés trackback címe:

https://legjobbfilmek.blog.hu/api/trackback/id/tr721905104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása